keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

München, 8. päivä

Adolf Hitlerin 3. asunto Münchenissä oli 9 huoneinen ja 317 neliömetrinen, ja hän muutti sinne 1929. Geli Raubal muutti myös sinne, ja teki siellä itsemurhan 1931. Nykyisin talo on Polizei-Inspektion 22.

Hypo-Hochaus.
Riemsin entisen lentokentän lennonjohtotorni.
Riemin entisen lentokentän lähtöhalli.

Kävin kuvaamassa vielä kaksi korkeabunkkeria eli ilmasuojabunkkeria. Näinä päivinä useita niistä muunnetaan asuinkerrostaloiksi.

Entinen sotaministeriö, jonka Röhm miehitti SA-miestensä kanssa Oluttupavallankumouksessa. Nykyisin Baijerin päävaltionarkisto.

Surffaus koskessa näytti olevan muotia, sillä sitä harrastettiin monessa paikassa, ja surffaajia oli useita. Yhden kaaduttua seuraava hyppäsi surffaamaan.

Tänään kiersin vielä vauhdikkaasti ympäri kaupunkia, ja varsinainen ruokailu jäi väliin. Eväänä puolen litran juotava jukurtti sekä omena. Hotellilta laukkua noutaessani ostin viereisen pitserian kioskiluukulta nämä kaksi pitsaviipaletta. Mausta ei ole muistikuvaa, nälkä oli hirmuinen ja menivät alas ripeästi.

Nyt olen lentokentällä, nautin tuoreen appelsiinimehun ja tuplaespresson samalla kuin bloggaan. Vielä 24 minuuttia boardaukseen.

Täältä tullaan, koti ja Joona-kissa!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua, ja vain omalla nimellä kirjoitetut asialliset ja positiiviset kommentit julkaistaan.