maanantai 15. kesäkuuta 2009

Pikku-Skodan pienoismalli

Autoni on viimeiset puolitoista vuotta ollut Skoda Fabia 1.6 Ambiente automaatti, väriltään Dynamic Blue. Olen etsinyt jo pitkään Abrexin mittakaavassa 1:43 tekemää oikean väristä pienoismallia tästä erinomaisesta pikkuautosta, mutta menestyksettä. Itä-Euroopan nettikaupoissa niitä on ollut, mutta saitit ovat kaikki olleet vain paikallisella kielellä. Nyt vihdoin löysin etsimäni Englannin eBaystä. Pienoismalli on tosin paras Elegance-varusteluversio, minkä huomaa lisänä olevista sumuvaloista ja kevytmetallivanteista.

Kuvasin pienoismallin siten, että valo tulee oikealla olevasta ikkunasta, johon aurinko ei paistanut suoraan. Nokkaan kohdistin valoa hopeanvärisellä heijastimella. Aukkona oli 14, ja kokeilin taustakankaana valkoista, sinistä punaista ja mustaa. Valkoista ja mustaa vasten otetut kuvat miellyttivät minua eniten, ja alla esimerkit niistä. Valkoisen taustan peitin vähän autoa korkeammalta mustalla kankaalla, jotta kattoon ei heijastuisi liikaa valoa.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua, ja vain omalla nimellä kirjoitetut asialliset ja positiiviset kommentit julkaistaan.