sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Esinekuvausta jälleen

Jälleen kerran kokeilin esinekuvausta. Opettelemista on paljon, ja oppia kertyy pikku hiljaa yrityksen ja erehdyksen kautta. Eipä tälläkään kertaan mitään mahtavaa ole esittää, mutta tässäpä päivän saldo.

Espressokeittimeni, Ariete Caffe Novecento, on itselleni hyvin haasteellinen kohde. Keitin on suurimmalta osin kirkasta metallia, joka on toisaalla kuperaa ja toisaalla koveraa. Lisänä mustia yksityiskohtia. Keitin oli kuvattavana valokuutiossa, jota valaisi Philipsin kirkasvalolamppu edestä katsottuna vasemmalta kyljeltä. Tämä kuva on pamautettu jalustalta EV -2 aukolla 8, ja jälkikäteen varjoja on korostettu sekä kirkkaita kohtia häivytetty.


Toisena kohteena suosikkiviskini Johnnie Walker Black Label. Pullo oli valitettavan tyhjä. Kuvattu vapaalla kädellä, valoa tuli edestä katsottuna oikealla 50 cm päässä olevasta ikkunasta, johon ei paistanut aurinko, ja aukkoa 3,9 EV +1.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua, ja vain omalla nimellä kirjoitetut asialliset ja positiiviset kommentit julkaistaan.