perjantai 5. kesäkuuta 2009

Maanpuolustuksesta

Tässä kotoinen kuva eilisen puolustusvoimain lippujuhlan päivän kunniaksi.


Myös Aurajoen Nero, ex-blondimissi Tanja Tellervo Karpela (os. Vienonen, ent. Karpela, ent. Saarinen) osoitti oman arvostuksensa puolustusvoimiin, sen historiaan, entiseen ja nykyiseen henkilökuntaan, veteraaneihin, reserviläisiin, asevelvollisuuttaan suorittaviin ja kohta palvelukseen astuviin, rauhanturva- ja kriisinhallintatehtävissä olleisiin ja juuri nyt oleviin, maanpuolustusjärjestöihin ja niiden jäseniin sekä suurimpaan osaan Suomen kansaa, jota yhdistää sekä vahva maanpuolustustahto että yleisen asevelvollisuuden kannattaminen.

Pikku-Tanjan, jonka suurin vahvuus tuntuisi olevan ulkonäkö, sanomisista kertoo Iltalehti Online 4.6.2009 lainaten Seura-lehteä - kovastipa tässä on lainauksen lainausta - seuraavaa: "Kansanedustaja Tanja Karpelan mielestä armeija on muinaisjäänne, joka pitäisi jo unohtaa."

Tanjuliini kuuluu onneksi siihen ainoaan tämänhetkiseen suomalaispuolueeseen, jonka jäseniä en voisi äänestää. Kekkuleilla on myös juuri käynnissä erikoinen EU-vaalikampanja heidän muistellessaan kaiholla diktatuurin aikaa Suomessa 1974-82. Ennen diktatuuriaan kyseinen Savupirtin Poika (tm)(c) toimi mm. Suomen presidenttinä 1956-74 sekä pääministerinä yhtäjaksoisesti 1950-53 ja 1954-56.