tiistai 4. elokuuta 2015

Berliini 2015, 8. päivä

Istuskelen kämäsessä Tegelin lentoaseman C-terminaalissa, ja boardingiin on kaksi tuntia. Väsyttää, ja tuntuu mukavalta olla kohta kotona ja Joona-kollin luona.

Aamulla kävin vielä kuvaamassa kaksi kohdetta, sekä ostamassa sinappikarhun KaDeWe:stä. Oli muuten viimeinen sinappinalle hyllyssä. Parina aikaisempana kertana ovat olleet kokonaan loppu. Tuo sinappi on niin hyvää, että aina kun joku ystäväni on menossa Berliiniin, niin pyydän häntä käymään ostamassa minulle sellaisen jos vasn ehtii.

Toinen tänään kuvaamista kohteista on yllä oleva Schönebergin raatihuone, jonka portailta presidentti John F. Kennedy piti 26.6.1963 Ich bin ein Berliner -puheensa. Raatihuoneen edessä oleva aukio nimettiinkin hänen mukaansa kolme päivää tämän kuoleman jälkeen.

On lentokentällä hinnat. Kun ei saa tuoda turvatarkastuksen läpi vettä, niin pitää ostaa kentältä. Kaupassa sama puolen litran vesipullo oli reilusti alta euton, kentällä 3,40 euroa. Lähentelee jo ryöstöä! Onneksi tein hotellin aamiaisella itselleni eväsleivän, niin ei tarvinnut siitä mitään maksaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua, ja vain omalla nimellä kirjoitetut asialliset ja positiiviset kommentit julkaistaan.