Hankin itselleni omatoimisen ratkaisun, Handpresso Wild DomePodin. Paikan päällä ei tarvitse tuon laitteen lisäksi kuin kuumaa vettä, ja espressoa syntyy.
Hanpressossa on käsipumppu, jolla saadaan aikaan 16 barin paine; tosin paine ei pysy tasaisena espressoa tehdessä, vaan vähenee tietenkin veden mennessä paineella jauheen läpi ja painesäiliön samalla tyhjentyessä.
Handpressoa ei kannata pitää näin kaukana kupista, sillä kolmireikäinen suutin levittää juoman leveälle.
Handpressolla tehty juoma on paremman makuista kuin automaattien tekemä, ja lähes yhtä hyvää kuin kotoisella kahvakoneella tehty. Pitkät työpäivät ovat pelastettuja :)
Handpresson saa myös E.S.E-jauhoannosnappeja käyttävänä versiona, mutta mielestäni nappien käyttö pilaa tunnelman.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua, ja vain omalla nimellä kirjoitetut asialliset ja positiiviset kommentit julkaistaan.