perjantai 13. elokuuta 2010

Kaljakellunta

Viime lauantaina, 7.8.2010, oli jälleen vuotuisen Vantaanjoen kaljakellunnan vuoro. Tapahtumaa ei kukaan järjestä - kukaan ei siis muka ole vastuussa tapahtumasta - mutta siitä sovitaan Facebool-ryhmässä.

Kävin kuvaamassa tapahtumaa sanomalehden pyynnöstä. Tapahtuman arvioitiin alkavan puoliltapäivin, tai ehkä yhdeltätoista - varmaa tietoa ei löytynyt - ja tullessani paikalle n. 11.15 oli muutama kelluja jo vesillä, mutta isoin osa joko kalustoaan valmistelemassa maissa tai vielä paikalle tulematta.

Poliisin mukaan "aluksia" oli noin kaksituhatta. Itse olin paikalla paahtavassa kuumuudessa yli 2,5 tuntia, sillä kulkineet liikkuivat pääsääntöisesti hyvin hitaasti.

Osallistujilla sekä yleisöllä tuntui olevan mukavaa upeassa kesäsäässä,

Maanantaina, siis kaksi päiväätapahtuman jälkeen, lähtöpaikan ohi pyöräillessäni näin valtavasti roskia: pääasiassa kumiveneiden tuotepakkauksia ja kaljamäyräkoiria. Kameraa ei ollut mukana, joten tapahtuman nurja puoli jäi dokumentoimatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua, ja vain omalla nimellä kirjoitetut asialliset ja positiiviset kommentit julkaistaan.